"meninggalkan sesuatu amalan kerana manusia adalah riak manakala melakukan sesuatu amalan kerana manusia adalah syirik yang nyata"

~menulislah kerana Allah~

Friday, April 17, 2009

EXAMination m.o.d.e.

bismillah..

Post ni hanya boleh di tulis dalam masa 10 minit (resting time during last minute study~). Semester ni amik 3 subjek memandangkan semester ni adalah semester pendek. Ini pun dah di kira banyak sebab kebanyakan pelajar ambil satu atau dua subjek ja.

esok exam FIM 1113 (understanding Islam) dari 9.00 am - 10.00 am dengan ISM 2112 (computer) dari 11.00 am - 12.00 am bertempat di Al-Malik Faisal Hall (AMF). Bio lab tak ada peperiksaan pertengahan semester. Sesiapa yang terbaca post ni, doakan kejayaan saya ye =)

Maaf pada sesiapa yang mintak saya up date blog ni. Kekangan masa, kurang mengizinkan. InsyaAllah bila dah relax sikit nnti saya up date. Terima kasih atas perhatian kalian. 1 minute left. gotta go. salam alaik~

9 comments:

Syaza Izura said...

salam..
all the bez untuk exam..=)

Imran said...

gambattene. Gambaremashou!

wardatul asrar said...

wsalam..

to syaza:
(kagum.. cepat nye reply.. x tido ke?) thanks syaza.. doakn tau.. (^_^)V

to imran:
yosh! (adakah ini respon sepatutnya? maaf, x grad bhs jepun)

crixerity said...

yeay!!
semoga berjaya...hik4

wardatul asrar said...

thanks mirul..
semoga berjaya jugak.

cikdoktorfalsafah said...

all the best sista :)
May Allah Help.

*pemilik ini punya bl0g* said...

sm0ga dimudahkan dalam segala yg dilakukan
i'allah
;")

wardatul asrar said...

to ammy:
thanks, dik..
may Allh be with us.. always..

to pemilik ini punya blog:
syukran kathir..

Abby<333 said...

gud luck gak walaupon rse cm lambat ja nih
yosh - alright!
btolla tu
hehe
gud luck ye!!