"meninggalkan sesuatu amalan kerana manusia adalah riak manakala melakukan sesuatu amalan kerana manusia adalah syirik yang nyata"

~menulislah kerana Allah~

Thursday, January 28, 2010

up-date blog

bismillah..

Ust Sya'ari bertanya soalan cepucemas ala2 pertanyaan Al-Fateh pada tenteranya suatu zaman dahulu..

"siapa kat sini ada blog, angkat tangan..?"

ramai juga orangnya..

"siapa kat sini yang up-date blog paling kurang seminggu sekali..?"

ramailah yang kecundang...

"Anuar Ibrahim sewaktu menjadi pemimpin negara pun up-date blog seminggu sekali,tau. dan dia adalah antara pemimpin yang up-date blog sendiri.."

rasa terpukul~

*to be continue*

8 comments:

fatin nazihah ashari said...

alaa..nape to be continue ni..

adekah kene tunggu lagi SEMINGGU barulah jibah akan continue ceritanya ini?

keliru di sini..ahaha :P

najibah kazmin said...

heheh.. terasa di perli di situ..
up-date dlm masa 5 minit je ni.. tu yg byk typo n pendek jew =) nnti ade idea kte sambung,yea =)

KiteKamu said...

kalu update tiap2 hari pon tp xdok isi wak gapo jgok deh??

fatin nazihah ashari said...

haha. gurau jela. manede perli. saye pon bile dah seminggu lebeh baru update.

*tp isi entry tetap tahpape jugak (-_-")

najibah kazmin said...

to fitri:

setuju dgn anda. tp, hampir kpd mustahil kalau tiap hari yg kta lalui itu 'langsung xda makna', kn? tgl nk berkongsi atau tdk,ja..

to jihah:

insyaAllah.. buat yg terbaik.. anda bertanggungjawab kpd readers blog anda! tp.. kte ada aulawiyat.. *nk exam nih* *alasan* bila free nnti, up date yea..

aku bukan aku said...

=)

at last..

*kuat juga alasan ni...

hehe



oh..abaikan ja kalau x phm..

najibah kazmin said...

to qusyairi:

alasan exam,ke..?

*cuba untuk memahami*

qusyairi said...

erm..

bukan alasan sebnanye..

tapi..

''alasan''

utk sentiasa update blog..
dgn galak..

=)

*moga thabat..makasih