"meninggalkan sesuatu amalan kerana manusia adalah riak manakala melakukan sesuatu amalan kerana manusia adalah syirik yang nyata"

~menulislah kerana Allah~

Saturday, May 23, 2009

ta'aruf week cfs IIUM

bismillah..


Welcome to Center for Foundation Studies IIUM



saya dapat junior hari ni, 23 may 2009 =). minggu yg sangat^infinity  hectic. saya di taklifkan untuk menguruskan 'opening and closing ceremony for ta'aruf week sub in gimmick and presentation'. sepanjang minggu ni, kerahan minda di lakukan dalam memikirkan gimik dan persembahan yang terbaik dalam menyampaikan mesej positif kepada warga baru cenfos IIUM. moga segalanya berjalan lancar dan menjadilah gimik kami tu (doa).  (saya sangat letih tapi bahagia~)

perjuangan baru kini bermula. ayuh bermujahadah!

"perjuangan itu tak pernah mudah. barangsiapa yang merasakan mudah dalam berjuang, dia sebenarnya bukanlah seorang pejuang"

9 comments:

FAIZFAIZAH said...

chaiyok2~ rumateku.

heeeee

Imran said...

junior>? wah. junior=reging. hehe. ape lagi, sesi buli² bermuler. =). slamat maju jaya

wardatul asrar said...

to faizah: *wink*

to imran: say no to bullying

msnahs04 said...

waaa.cian ko,msty ko pnat an nanty..aja2 fighting!!!

lychee lyQa said...

YEAH!!! go go OCC
go go OIC!!! ^^

how nice to be in occ...
ryte? ^^

~zulaiQa occ~

Dr. Nad F said...

salam ziarah...
jibah yg terbaik!
penat itu rahmat bila kita memberikan khidmat yang terbaik.
Chaiyok2!

Windu kamoo jibah! (^_*)

ekay said...

coming home this weekend????
nk msk hospital dah ahad nih..kalu xblk..mnyesal..HoHo~~

sibuk..sibuk jugak....
tp jgn xstudy..ok????


(my eyes on you now..watchaa~ =p)

wardatul asrar said...

to msnahs04: uhuu... sgt2 exhausted~~

to lyQa: yea, ryte ;-) ganbatte2 OCC, ganbatte2 OIC~ / opening.... closing... TAKBIR! ALLHUAKBAR! << jgn lupe gaya skali *wink*

to Dr Nad F: salam ziarah kembali.. btul3. hee.. rindu kamu jgk3 :-(

to kakak: yea, i'm cummin.. saturday,kot.. bgs2,msuk laa spital cpt sket.. (yes2, akk xleh salu balek dah..) yela, ur eyes on me.. ade mase,ke..? keep ur eyes on patient dulu... =p

cik k0ala said...

salam.

jibah! fatt**! opsstt!!!
sorry tertaip (even boleh je backspace. hehe)
yeahh OCC the best!

syg kamu juga seh jibah ;))

do keep in touch taw!