"meninggalkan sesuatu amalan kerana manusia adalah riak manakala melakukan sesuatu amalan kerana manusia adalah syirik yang nyata"

~menulislah kerana Allah~

Tuesday, June 29, 2010

tag & cool cakes

bismillah..

dah lama meninggalkan zaman tag-men-tag. kak aji mengembalikan nostalgia. this is for you, kak sebelum kita jumpa kat kuantan nnti InsyaAllah.. (^^,)

apa yang anda buat bila anda tahu member anda tikam belakang anda?
*call ambulance dan dapatkan rawatan =) forgive and forget, InsyaAllah. (moga Allah bagi kekuatan). manusia boleh berubah..

6 orang di hati anda
*sama macam kak aji jawab.. 6 tak cukup quota

anda rasa anda comel
*what-say-you

single or taken?
*single yet taken.. taken yet single..

blog yang saya suka?
*muhasabah, memasak, architecture design, experiences

adakah bilik anda kemas setiap hari?
*mungkin

lagu terakhir yang anda dengar
*my ummah (lagu @ blog)

last text message
*received: Tq Dr ;-)
*sent: medic ptg. *etc-etc*

last phone call
*missed: dahlia husna
*received: rosyidah
*dialed: ummi

list 5 kaler feveret anda
*purple, white, selected green, selected pink, maroon

bila kali terakhir YM?
*pagi tadi (10 am +)

game yang anda paling suka?
*sally spa, bakery cooking games, barbie games

adakah anda peminat MCR
*nope

anda rasa tag ni best?
*ok ja..

tagged lagi 10 orang
*sapa rajin nak buat, dipersilakan

********************
gambar-gambar di bawah ni adalah cakes ya sahabat-sahabat. selamat menjamu mata =) terima kasih dik [anesh shapiah] kek-kek ini sangat comel, cantik & menarik. *harap dapat buat cake decoration macam ni satu hari nanti*

crown for beauty princess
crown for prince charming
 
happy graduating!
cool corns
breakfast.. brunch.. supper..
grilled steak anyone?
maaf kepada yang sedang berpuasa rejab. selamat berbuka~ ilal liqa'..

2 comments:

ﺧﻳﺮﺍﻟﻌﺎﻣﻟﻳﻦ said...

mana satu yg keknya? sumer ker? cam xrupa kek pun..(???)

najibah said...

a'ah, sume.. (berdasarkn sumber) kalau salah, gomen,ya.. byk benda dh boleh di invent sekarang ni